S.A,
Ben WoC'a katılmak istedim ve WoC'tan OceaN'a sordum nasıl başvurabileceğimi oda bana woc.divaniharp.com adresini önerdi. Aynı forumdan 3 tane olduğunu görünce sordum forumda hiç bir post kalmadığını domainle ile ilgili sorun çıktığını söyledi. Divan-ı harp'in kendi forumlarına yazabileceğimi, woc.divaniharp.com'a yazsamda forumun eski haline döndürüleceğini o yüzden oraya yazmamamı söyledi. Başvurular ingilizce yapılıyormuş sanırım, ama divanı harp forumuna yazdığım için hem ingilizce hem türkçe olarak yazacağım.
Türkçe Başvuru:
Ad: Yiğit
Oynadığım TW Oyunları: Rome: Total War, Medieval 2: Total War
Referanslarım: OceaN, Selimcan, Turcoman
Sahip olduğum oyun platformları: PC, PlayStation 3
İngilizce Başvuru:
Name: Yiğit
City: Aydın
Games which I play of Total War Series: Rome: Total War, Medieval 2: Total War
My references: OceaN, Selimcan, Turcoman
Gaming platforms I own: PC, PlayStation 3
Teşekkürler.
*lai*
Ben WoC'a katılmak istedim ve WoC'tan OceaN'a sordum nasıl başvurabileceğimi oda bana woc.divaniharp.com adresini önerdi. Aynı forumdan 3 tane olduğunu görünce sordum forumda hiç bir post kalmadığını domainle ile ilgili sorun çıktığını söyledi. Divan-ı harp'in kendi forumlarına yazabileceğimi, woc.divaniharp.com'a yazsamda forumun eski haline döndürüleceğini o yüzden oraya yazmamamı söyledi. Başvurular ingilizce yapılıyormuş sanırım, ama divanı harp forumuna yazdığım için hem ingilizce hem türkçe olarak yazacağım.
Türkçe Başvuru:
Ad: Yiğit
Oynadığım TW Oyunları: Rome: Total War, Medieval 2: Total War
Referanslarım: OceaN, Selimcan, Turcoman
Sahip olduğum oyun platformları: PC, PlayStation 3
İngilizce Başvuru:
Name: Yiğit
City: Aydın
Games which I play of Total War Series: Rome: Total War, Medieval 2: Total War
My references: OceaN, Selimcan, Turcoman
Gaming platforms I own: PC, PlayStation 3
Teşekkürler.